МОБИЛИС

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА НА www.mobilis.mk      

НОВО A4+T - ПЕЧАТАЧИ НА ТЕКСТИЛЕН МАТЕРИЈАЛ

XD4T – ПЕЧАТАЧИ ЗА ДВОСТРАНО ПЕЧАТЕЊЕ НА ТЕКСТИЛЕН МАТЕРИЈАЛ

      

ЗА НАС 

Фирмата МОБИЛИС дооел, Скопје, е овластена за продажба и сервис на Термал Трансфер печатачите на cab Produkttechnik GmbH & Co KG и рибони на производителит DNP IMS NETHERLANDS B.V. Производителот на ТТ печатачи Datamax O'Neil го застапуваме како AVP (Авторизиран Ценет Партнер). Повеќе од 15 год. им  овозможуваме решенија на нашите купувачи за потрбите на печатење на бар кодови на самолепливи етикети, континуиран текстилен материјал, картон во ролна, картони за обесување...Присатни сме во областа на производство и дистрибуција на храна, фармакологија и медицина, производство, магацинско работење, инвентаризација, амбалажирање, транспорт и логистика...

прочитај повеќе ...

 

SAP R / 3

Во соработка со SAP, cab разви метод на замена за контролирање на печатачите брзо и лесно од SAP R / 3 користејќи SAPScript. Со Сребрено Ниво на партнер кај добавувачот SAP , cab има пристап до развојниот оддел на SAP  за оптимална поддршка на печатачите во SAP опкружување.

 

прочитај повеќе ...

МОБИЛИС дооел, Скопје          02/ 3079 506          info@mobilis.mk          www.mobilis.mk