МОБИЛИС

 

 СОФТВЕР

Cablabel R2+    

Почнувајки од март 2014, cablabel R2+ ќе биде заменет со НОВИОТ програм cablabel S3.
 • Компјутер со 2 GHz процесор или повисока
 • 32/64 битен Microsoft ® Windows ® оперативен систем
 • 1 GB слободен RAM меморија (во зависност од системот)
 • 500 MB слободен простор на хард дискот
 • Видео картичка со DirectX 9-поддршка
 • Администраторски права на компјутер за инсталација.

прочитај повеќе ...

Database Connector    

Во самостоen режим со дополнителнa мрежна конекција, Databese Connector овозможува самостојно печатачите да се поврзат со податоци од SQL- компатибилна база на податоци и да печатат. Податоците може да се препишуваат или по пат истовремено да се изменат со процесот на печатење.

EASYLABEL 6                   

EASYLABEL е најлесниот софтвер достапен на пазарот денес за креирање на етикети  кој може да се користи за идентификација на производ, бар-код и RFID дизајн. EASYLABEL 6 го вклучува секој метод за креирање на дизајн на етикета и печатење на  лесен, брз и прецизен начин. Вие не мора да сте компјутерски експерт за да ги исполните комплексни барања за одбирање. EASYLABEL 6 вклучува РФИД волшебник и EAN/UCC-128 волшебник за да помогне во задоволувањето на сите ваши сегашни и идни дизајн барања на етикети.

 • Најновата верзија на EASYLABEL 6 работи под Windows XP SP2 и повисока. Сите 64 битни системи се поддржани.
 • 512 MB RAM или повеќе
 • 25-50 MB слободен простор на дискот (во зависност на кој компоненти се инсталирани)
 • Microsoft. NET Framework 2.0 е потребен за Платинум, мулти-кориснички и терминал Server верзии.
 • Microsoft Internet Explorer 5.0 (или повисока).
 • Windows XP SP2 или повисок е потребен за XML карактеристики.

 прочитај повеќе ...

МОБИЛИС дооел, Скопје          02/ 3079 506          info@mobilis.mk          www.mobilis.mk