МОБИЛИС

 

РИБОНИ

Во процесот на печатење за траен и квалитетен печат одберете термал трансфер рибони, црни или во боја, плус бела, сребрена и златена на еден од врвните производители DNP IMS ( Dai Nipon Printing) Japan . Соодветно на изборот на материјалот за печатење ви нудиме широк спектар на восок, восок/ смола и смола, смола за текстил термал трансфер рибони, кои ќе обезбедат различни флексибилни опции за задоволување на било која потребна апликација. Изберете рибони за вашите печатачи со flat-head или near edge, со IN или OUT намотување.  Поседуваат врвна заштита од статички електрицитет кој е водечки причинител за лош квалитет на отпечатокот, како и сите сертификати за безбедно користење во сите области на опслужување. Побарајте го најдобриот избор на рибон за врвна апликација.

Одберете го најквалитетниот рибон ТР 4085+ со ИСЕГА сертификат за заштита на храна и лекови.

За Flat Head

Wax: TR4085+/ TR3021/ TR3022/ TR3023

Wax/ resin: M265/ TR5080/ TR6080

Resin: TR300/ TR316/ TR350/ TR510/ TR510W/ TR510C

За Near Edge

M295 Plus/ M295C/ R390/ R396/ TR4500

 

Референтен водич на производи...

 

Сертификати          

Апликации

      

   

 

прочитај повеќе ...

Информации на: 02/ 3079 506

 

Испрати меил:     info@mobilis.mk

 

МОБИЛИС дооел, Скопје          02/ 3079 506          info@mobilis.mk          www.mobilis.mk