МОБИЛИС

 

 

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ - ТЕРМАЛНИ ГЛАВИ И РОЛЕРИ

Побарајте термална глава и ролер за вашиот Термал Трансфер печатач.

   

 

Информации на: 02/ 3079 506

Испрати меил: info@mobilis.mk

прочитај повеќе ...

 

МОБИЛИС дооел, Скопје          02/ 3079 506          info@mobilis.mk          www.mobilis.mk