МОБИЛИС

 

ЕТИКЕТИ

Ние можеме да ве снабдеме со висок квалитет на етикети од одбрани материјали за термал трансфер намена, материјали за различни намени и потреби, со големини и форми стандардни и согласно вашите потреби - со конкурентна цени брзо и едноставно.  Се разбира, ние исто така им нудиме на купувачите и специфични решенија. Можете да изберете помеѓу различни материјали самолепливи или не, од  хартија, пресвлечена хартија, картон, континуиран текстилен материјал полиестер, полиестер сатен, ацетат сатен, nylon,  PES, PP, PE, PV - дури и со ваш индивидуален текст или графика. Можеме да ви понудиме етикети за целосно автоматизирана индустриска апликација.

Етикети

        

Текстилен материјал

        

           

Апликации

           

 

 

За повеке информации:

Информации на: 02/ 3079 506

Испрати меил: info@mobilis.mk

МОБИЛИС дооел, Скопје          02/ 3079 506          info@mobilis.mk          www.mobilis.mk